-
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ ق.ظ
-
۸۰

مسئول واحد بهبود تغدیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: دهههای اخیر مصرف نان سفید در کشور افزایش زیادی داشته است. هرچند این نانها خوش خوراک هستند؛ اما کیفیت تغذیهای خوبی ندارد.
فاطمه قاسمی در گفت و گو با ایسنا درباره مصرف نان کامل گفت: نان در امنیت غذایی خانوارها از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ۴۰ تا ۵۰ درصد انرژی، ۴۵ درصد پروتئین، ۸۰ درصد آهن و ۳۰ درصد از کلسیم مورد مورد نیاز بدن را به صورت روزانه تامین میکند.
وی افزود: بر اساس آخرین طرح جامع الگوی مصرف مواد غذایی خانوارها و وضعیت تغذیهای در ایران، مصرف سرانه نان معادل حدوداً ۱۱۷ کیلوگرم در سال است. به بیان دیگر هر فرد حدود ۳۲۰ گرم در روز نان مصرف میکند. همچنین متوسط مصرف سرانه نان در جهان