آوازک

درباره ویت ایران :: مجله آموزشی و خبری زراعت گندم ایران

مجله آموزشی و خبری زراعت گندم ایران

انتقال نکات فنی بروز به همراه آمار و اطلاعات مرتبط با زراعت گندم

درباره ویت ایران

گندم یکی از قدیمی‌ترین گیاهان زراعی است که قدمت آشنایی با آن به بیش از 15 هزار سال و پیشینه مصرف آن به عنوان غذای انسان به بیش از 10 هزار سال می‌رسد. موطن اصلی گندم را منطقه‌ای به نام هلال حاصل‌خیز در غرب ایران، عراق، سوریه و فلسطین می‌دانند. گندم سازگاری گسترده‌ای در اقلیم‌های مختلف دارد به نحوی که در همهء گستره جهان از کرانه‌های قطبی تا نزدیکی استوا کشت می‌شود. گندم غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد و میانگین سرانه مصرف مستقیم جهانی آن 67 کیلوگرم است. بنا بر گزارش سازمان خواربار و کشاورزی گندم 18.4 درصد انرژی و 20.5 درصد پروتئین بیش از 4.5میلیارد مردم 94 کشور در حال توسعه را تأمین می‌کند، این میزان در سطح جهانی به ترتیب 19 و 20.8درصد می‌باشد.
در وبسایت ویت ایران سعی ما بر این است تا بتوانیم اخبار، نکات فنی و آمار و اطلاعات مرتبط با زراعت گندم ایران و جهان را جمع آوری و در اختیار علاقمندان قرار دهیم.